Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΣ, 0-0 με ΑΕΚ

Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΣ Γιάννινα και τελικά αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με την ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής για την 2η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος. Στο ματς που εγκαινίασε τον νέο χλοοτάπητα, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση με αρκετές ευκαιρίες για κάτι καλό, ενώ από την άλλη πλευρά οι παίκτες του "Δικέφαλου" σημάδεψαν δύο φορές τα δοκάρια.
Οι γηπεδούχοι, παρά τις απουσίες των Κόντε, Μπέριου και Σκόνδρα, ήταν πολύ απειλητικοί και με "αιχμή του δόρατος" του Γιάκο και Χαλκιαδάκη δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στην άμυνα της ΑΕΚ.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Λίλα, Ναδάλες, Μιχαήλ, Γιάκος, Νικολιάς (18’ Κοζορώνης), Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς (78’ Βιδάλ), Χαλκιαδάκης (92' Καρανίκας).
ΑΕΚ (Χιμένεθ): Ανέστης, Βινίσιους, Τσιγκρίνσκι (25’ Γαλανόπουλος, Βράνιες, Τσόσιτς, Γκάλο, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς (82’ Τρίστασον), Κλωναρίδης (63’ Μάνταλος), Λιβάγια.
* Την επόμενη αγωνιστική (μετά την διακοπή λόγω Εθνικής) ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ατρόμητο.
* Στις Εθνικές τους ομάδες κλήθηκαν οι Θέμης Τζημόπουλος και Άντι Λίλα. Ο πρώτος για τις αναμετρήσεις της Νέας Ζηλανδίας με τα Νησιά Σολομώντα, ενώ ο δεύτερος για εκείνες της Αλβανίας με Λιχτενστάιν και ΠΓΔΜ.