Για το "κόλπο γκρόσο" με Ιμπραΐμοβιτς η Ατλέτικο Μαδρίτης!

Να ταράξει τα νερά του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θέλει η Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς θέλει να εντάξει στις τάξεις της τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς! Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Ισπανικού Τύπου, οι "Ροχιμπλάνκος" θα κάνουν κίνηση για τον Ιμπραΐμοβιτς τον Ιανουάριο, όταν και ολοκληρώνεται η απαγόρευση μεταγραφών που τους έχει επιβληθεί από την ΦΙΦΑ.
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε βλέπει στο πρόσωπο του "Ίμπρακατάμπρα" έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να προσφέρει σημαντικές λύσεις στην επίθεση με την εμπειρία και την ποιότητά του. Μάλιστα, σύμφωνα με την "Diario Sport", ο Αργεντίνος τεχνικός τον παρομοιάζει με τον πρώην συμπαίκτη του, Κριστιάν Βιέρι, ο οποίος αγωνίστηκε στην Ατλέτικο τη σεζόν 1997-98 και είχε καθοριστική συμβολή στην πορεία της ομάδας, σημειώνοντας 34 (!) γκολ σε 38 παιχνίδια.
Ο Σουηδός σούπερ σταρ πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή σεζόν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (28 γκολ και 10 ασίστ σε 46 συμμετοχές), βοηθώντας τα μέγιστα ώστε οι "Κόκκινοι Διάβολοι" να κατακτήσουν το Γιουρόπα Λιγκ και το Αγγλικό Λιγκ Καπ.