Στη Σπαρτάκ ο Γιάγια Τουρέ, μιλάει με Παρί ο Σάντσες

Στη Σπαρτάκ Μόσχας θα συνεχίσει την καριέρα του από το ερχόμενο καλοκαίρι ο Γιάγια Τουρέ. Ο Ιβοριανός μέσος, όπως ανακοίνωσε ο μάνατζέρ του, Ντιμίτρι Σελούκ, θα «μετακομίσει» στην Ρωσία μετά από επτά χρόνια παρουσίας στο «Έτιχαντ».
«Έχουμε έρθει σε συμφωνία με τη Σπαρτάκ Μόσχας. Λήγει το συμβόλαιό του Γιάγια με τη Σίτι και, με το που μένει ελεύθερος, πηγαίνει τον Ιούλιο στη Σπαρτάκ. Του έχουν έτοιμο τριετές συμβόλαιο. Θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην Ιστορία του ρωσικού ποδοσφαίρου», τόνισε στη ρωσική ιστοσελίδα «Championat.com» ο Σελούκ.
Από την άλλη πλευρά, ο Αλέξις Σάντσες βρίσκεται σε συζητήσεις με την Παρί Σεν-Ζερμέν για να «μετακομίσει» κι αυτός από τη νέα σεζόν. Ο Χιλιανός φαντάζει ως ιδανικός παρτενέρ του Έντινσον Καβάνι και μάλιστα ο ίδιος ο παίκτης «ψήνεται» με την προοπτική του Παρισιού, ενώ ο ατζέντης του έχει έρθει σε επαφή με τον Ουνάι Έμερι. Στα μέσα Απριλίου αναμένεται συνάντηση των δύο πλευρών, ενώ άλλη μία ομάδα που θέλει να αποσπάσει την υπογραφή του Αλέξις Σάντσες είναι η Τσέλσι.