Μπαρσελόνα και Μέσι αφεντικά της Πριμέρα!

Μπαρσελόνα και Λιονέλ Μέσι απέδειξαν το βράδυ της Κυριακής για πολλοστή φορά ότι είναι τα αφεντικά της Πριμέρα Ντιβιζιόν! Οι Καταλανοί με "αιχμή του δόρατος" τον Αργεντίνο σούπερ σταρ έκλεισαν το σπίτι της Ρεάλ Μαδρίτης και πήραν μεγάλη νίκη με 2-3 μέσα στο Μπερναμπέου!
Σε μεγάλη μέρα ο Λιονέλ Μέσι, όπως άλλωστε συνηθίζει στα μεγάλα ματς και όχι μόνο της Μπάρτσα, έδειξε πόσο... αγαπάει την ομάδα του Ζιντάν και του Ρονάλντο και την... κέρασε 2 γκολ, το ένα μάλιστα στις καθυστερήσεις που ήταν και αυτό που έδωσε την μεγάλη νίκη!
Ο Καζεμίρο έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους στο 28' αλλά μάλλον το... μετάνιωσε καθώς προκάλεσε την αντίδραση του Μέσι που 5' αργότερα και συγκεκριμένα στο 33' έκανε το 1-1. Ο Ράκιτιτς στο 73' έβαλε σε θέση "οδηγού" της Μπαρσελόνα και ο Ροντρίγκες ισοφάρισε σε 2-2 στο 86'. Στις καθυστερήσεις όμως ήταν και πάλι σειρά του καλύτερου ποδοσφαιριστή του πλανήτη να αποδείξει ποιός είναι το αφεντικό κάνοντας το τελικό 2-3 "παγώνοντας" το ούτως ή άλλως "κρύο" Μπερναμπέου!
Αυτό ήταν το 500ό τέρμα του Αργεντίνου μάγου με τη φανέλα των Μπλαουγκράνα!
Το μόνο λάθος του διαιτητή ήταν στο πρώτο ημίχρονο, όταν χαρίστηκε στον Καζεμίρο και δεν του έβγαλε δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τους "Μπλαουγκράνα" να διαμαρτύρονται έντονα.
Να σημειωθεί ότι στο 77' ο Ράμος πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια (κόκκινη κάρτα) μετά από εγκληματικό τάκλιν που έκανε στον Μέσι όπως βλέπετε και στην εικόνα που ακολουθεί.