Conde... El Torero!

Conde... El Torero! Με... Ταυρομάχο τον Πέδρο Κόντε, ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε μία ακόμη νίκη, αυτή την φορά επί του ΑΟ Κασσιόπης, για την 21η αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λίγκας.
Ο Ισπανός πέτυχε με πέναλτι (μετά από χέρι του Ντιμιτρόφσκι) το μοναδικό τέρμα της συνάντησης στο 18ο λεπτό, ένα τέρμα που τον φέρνει στη 2η θέση των σκόρερς του πρωταθλήματος με 11 γκολ. Μόλις 2 από τους πρωτοπόρους Ιντέγιε, Μπεργκ και Γιουνές.
Παρά της απουσία του Θέμη Τζημόπουλου, η ομάδα των Ιωαννίνων έδειξε ανεπηρέαστη και δεν συνάντησε ιδιαίτερη δυσκολία στο να προσθέσει ένα ακόμη "τρίποντο" στο ενεργητικό της. Παρά τις συνεχείς προσπάθειες του Γρηγορίου στην παράταξη της ομάδας του, οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν την ομάδα του Γιάννη Πετράκη.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Καρανίκας, Ναδάλες, Μιχαήλ, Μπέριος, Κοζορώνης (89' Σκόνδρας), Λίλα, Ακόστα, Βιδάλ (74' Γιάκος), Ζάιρο (79' Κοροβέσης), Κόντε.
Κασσιόπη (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Ντιμιτρόφσκι, Ζορμπάς (83' Ονίλο), Γκόμες, Σπίνουλας, Ανδρεόπουλος (74' Κόντος), Ιωάννου, Επστάιν, Ζαραδούκας (64' Γεωργακόπουλος), Τουράμ, Νίκιτς.
* Την επόμενη αγωνιστική (26/02, 17:15) ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό.