Βασιλειάδης: «Η αντιτρομοκρατική θα τελειώσει την μαφία στο ποδόσφαιρο!» (video)

Τον λόγο πλέον έχει η αντιτρομοκρατική μετά την τελευταία επίθεση στο σπίτι του προέδρου της ΚΕΔ, Γιώργου Μπίκα, όπως δήλωσε ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, μιλώντας μετά το τέλος της σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου. Aναλυτικά όσα δήλωσε:
«Υπό το βάρος των γεγονότων των τελευταίων ημερών, των μαφιόζικων χτυπημάτων στον χώρο του αθλητισμού, έγινε σήμερα σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό, των αρμόδιων υπουργών, του Υφυπουργού Αθλητισμού, του Υπουργού, του Αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης, του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, για να συζητήσουμε τα φαινόμενα αυτά στο πλαίσιο της μη αποδοχής, ότι το παρακράτος μπορεί να είναι πιο ισχυρό από την οργανωμένη πολιτεία. 
Καμία παράγκα και κανένα οργανωμένο εγκληματικό σύστημα δεν μπορεί να γίνει ανεκτό από την κοινωνία και την ελληνική κυβέρνηση. Στο πλαίσιο αυτό, (πρώτον) με εντολή του πρωθυπουργού, τις έκνομες ενέργειες αναλαμβάνει τη διεξαγωγή των ερευνών για αυτές, η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, η οποία θα παίζει από εδώ και στο εξής κομβικό ρόλο στη διαλεύκανση των υποθέσεων. 
Δεύτερον, από τη στιγμή που η ΕΠΟ θα αποφασίσει να ξεκινήσουν ξανά τα πρωταθλήματα, θα ελέγχονται πριν από την έναρξη κάθε αγώνα τα κατά νόμο συστήματα ασφαλείας και εποπτείας στα γήπεδα και αν δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, τότε κανένα ματς δεν θα εκκινεί. 
Τρίτον, αποφασίσαμε την ενεργοποίηση των διατάξεων του νόμου για την πρόκληση και προτροπή βίας από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Θα γίνει και η αντίστοιχη διαβούλευση αύριο με τα αρμόδια σωματεία των δημοσιογράφων. 
Τέταρτον, η ελληνική κυβέρνηση θα προτείνει στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία την αυστηροποίηση του πλαισίου των ποινών, ούτως ώστε να ενταχθεί η μάχη για να επανέλθει η κανονικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εάν αυτό, με τις κινήσεις αυτές, δεν καταφέρουμε να το πετύχουμε, τότε, ας γίνει κατανοητό ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει και τη βούληση και τον τρόπο να επιβάλλει την έξοδο των ελληνικών ομάδων από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μέχρι να καταφέρουμε, αποδομώντας τα συστήματα, να επανέλθουμε στην κανονικότητα. Το επόμενο διάστημα θα πάρουμε τις αναγκαίες πρωτοβουλίες και θα συναντήσουμε το σύνολο των ομάδων για την επόμενη του ελληνικού ποδοσφαίρου. 
Ο αθλητισμός δεν είναι ούτε πόλεμος και δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτούμε μαφιόζικες συμμορίες να λειτουργούν εν είδει παρακράτους μέσα στη συντεταγμένη πολιτεία. Μέχρι εδώ».