Φίλος της Ατλέτικο μηνύει την ΟΥΕΦΑ για τον περυσινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το περυσινό Τσάμπιονς Λιγκ με ένα γκολ του Σέρχιο Ράμος στο οποίο ο Ισπανός ήταν σε θέση οφσάιντ και ο διαιτητής το μέτρησε κανονικά. Και που είναι το κακό θα μας πείτε, για το δημιούργημα του Φράνκο μιλάμε. Δεν διαφωνούμε.
Ο Χοσέ Αντόνιο Καμπόν που είναι φίλος και κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας της Ατλέτικο Μαδρίτης, απαιτεί το συνολικό ποσό των 1660 ευρώ από την ΟΥΕΦΑ. Δηλαδή 160 για το εισιτήριο που προμηθεύτηκε για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και 1500 για "ηθική ζημιά" που προκλήθηκε από αυτόν.
Λόγω του γεγονότος όπως προαναφέραμε ότι ο Σέρχιο Ράμος δεν υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ στο γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης, ο φίλος των "Ροχιμπλάνκος" κατηγορεί την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για παραποίηση αποτελέσματος και κατ' επέκταση "ηθική ζημιά".
Όπως αναφέρει το σχετικό έγγραφο, οι ακριβείς κατηγορίες έχουν να κάνουν με "τη μη συμπερίληψη όλων των απαραίτητων μέσων προστασίας και προδιαγραφών για την τέλεση του αγώνα, αλλά και για την επιλογή ακατάλληλων ανθρώπων (σ.σ. ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ήταν διαιτητής του αγώνα) που δεν εκπλήρωσαν το καθήκον τους όπως απαιτούνταν".
"Απαιτούμε από το σύστημα να παρέχει τα τεχνικά μέσα που υπάρχουν και χρησιμοποιούνται ήδη σε άλλα αθλήματα. Αυτά τα κενά δημιουργούν πάντα βλάβες στους αδύναμους", δήλωσε ο Καμπόν στην AS.
Ο δικηγόρος του, Κάρλος Μέντεζ, μίλησε επίσης στο ίδιο ΜΜΕ, τονίζοντας: "Θα συμβεί. Δεν ξέρω πότε, αλλά θα συμβεί. Τα στάνταρ μπορούν και θα έπρεπε να είναι βελτιωμένα. Τα τεχνικά μέσα υπάρχουν, αλλά δεν είναι διαθέσιμα στο ποδόσφαιρο. Αν πας σινεμά και δεν υπάρχει ήχος, σου δίνουν πίσω τα λεφτά σου. Είναι το ίδιο πράγμα. Υπάρχει ένας κανονισμός που έχει παραβιαστεί. Είναι αμέλεια και όταν είσαι αμελής στη δουλειά σου, πληρώνεις τις συνέπειες. Γι' αυτό και απευθύνουμε την κατηγορία στον εργοδότη (ΟΥΕΦΑ) και στον υπάλληλό του (Κλάτενμπεργκ)".
Πάντως αν για κάθε φορά που ευνοούνταν η Ρεάλ Μαδρίτης, η ΟΥΕΦΑ έδινε αποζημιώσεις, τότε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θα έπρεπε τώρα να είχε χρεοκοπήσει.