Μέσι: "Ποτέ σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα"

Με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ο Λιονέλ Μέσι έβαλε τέλος στα μεταγραφικά σενάρια και στην όρεξη όσων ευρωπαϊκών ομάδων ονειρευόταν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.
Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ της Μπαρσελόνα σε συνέντευξή του στο περιοδικό "France Football" ως νικητής στον τελευταίο διαγωνισμό της "Χρυσής Μπάλας" (και 5 φορές συνολικά), δήλωσε:
"Δεν θα παίξω ποτέ σε άλλον ευρωπαϊκό σύλλογο. Η Μπαρσελόνα είναι το σπίτι μου, έπειτα θα μπορούσα να κλείσω την καριέρα μου στην Αργεντινή. Μπορεί να συμβεί στο μέλλον αλλά τώρα θέλω να παραμείνω εδώ".
Όσον αφορά στην αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται τώρα, ήταν κατηγορηματικός: "Είμαι πολύ καλύτερα σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια. Το 2013 και το 2014 είχα τραυματισμούς. Τώρα πιστεύω ότι επέστρεψα στο επίπεδο που ήμουν τρία με τέσσερα χρόνια πριν".
Για την τριπλέτα που συνθέτει με τους Νεϊμάρ και Σουάρες, η οποία θεωρείται από αρκετούς ως η καλύτερη όλων των Εποχών, απάντησε: "Όταν η σχέση στα αποδυτήρια δεν είναι καλή, είναι δύσκολο να κατακτήσεις τίτλους. Είναι φυσικό να υπάρχουν καλές σχέσεις με τους Νεϊμάρ και Σουάρες. Ο Νεϊμάρ μία ημέρα θα κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα επειδή έχει ό,τι χρειάζεται για να τα καταφέρει".