Αμαχητί ο ΠΑΣ στην Τούμπα

Αμαχητί έπεσε ο ΠΑΣ Γιάννινα το μεσημέρι της Κυριακής στην Τούμπα, καθώς ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με το ίδιο σκορ με το οποίο είχε νικήσει τον πρώτο γύρο (3-1). Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη παρατάχθηκε με 11άδα ανάγκης, διότι οι Τσάβες και Ναδάλες είναι τραυματίες (ο Αργεντίνος πιθανώς αναχώρησε ήδη από τα Ιωάννινα για άλλους λόγους) και οι Καρανίκας, Τζημόπουλος είναι τιμωρημένοι. Τέλος, οι Στρούνα και Ίλιτς προερχόταν από τραυματισμό.
Η ομάδα των Ιωαννίνων έχασε με "κατεβασμένα" τα χέρια καθώς η απόδοσή της κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα, ενώ ένας πρώην "δικός" του, ο Χάρης Χαρίσης, πέτυχε ένα πολύ ωραίο τέρμα απέναντι στην ομάδα που τον ανέδειξε.
Ο Αθανασιάδης έκανε το 1-0 στο 43' και ο Χαρίσης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 52'. Ο Ζάιρο στο 64' έκανε το 3-0, ενώ ο Κοζορώνης στο 90' έκανε το τελικό 3-1.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Όλσεν, Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Χαρίσης (Γκολάσα 69'), Τσίμιροτ, Πέλκας, Ζάιρο (77' Μυστακίδης), Μακ (73' Μπερμπάτοφ), Αθανασιάδης.
ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Γαρουφαλιάς (71' Κοζορώνης), Στρούνα (46' Ακόστα), Μιχαήλ, Μπέριος, Σκόνδρας, Ηλιάδης, Τσουκαλάς, Λίλα, Ιλιτς (60' Μανιάς), Γιάκος.
* Την επόμενη αγωνιστική (17/01, 15:00) ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται την ΑΕΚ.