Μπλεγμένος σε σκάνδαλο φοροδιαφυγής ο Μουρίνιο

Δεν είναι μόνο η κάκιστη πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα για τον Μουρίνιο, πλέον είναι μπλεγμένος και σε σκάνδαλο φοροδιαφυγής!
Σύμφωνα με την Daily Mail, o πιο αποτυχημένος προπονητής στην Ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης (σύμφωνα πάντα με επίσημα στατιστικά), αγόρασε το 2008 μια πολυτελή κατοικία στην Πορτογαλία, 48 χιλιόμετρα έξω από τη Λισαβόνα, δηλώνοντας ότι πλήρωσε στον πωλητή, τον επιχειρηματία Γκασπάρ Φερέιρα 1,5 εκατ. ευρώ, καταβάλλοντας τον αναλογούντα φόρο. Επτά χρόνια μετά, ο πρώην ιδιοκτήτης της βίλας ενεπλάκη στο σκάνδαλο διαφθοράς και ξεπλύματος μαύρου χρήματος, ένα σκάνδαλο το οποίο οδήγησε στην φυλακή τον σοσιαλιστή πρώην πρωθυπουργό της Πορτογαλίας, Ζοζέ Σόκρατες.
Η εισαγγελική έρευνα πήρε διαστάσεις και απέδειξε ότι στην αγοραπωλησία, ο Μουρίνιο πλήρωσε για την απόκτηση της βίλας 2 εκ ευρώ και όχι 1,5 εκ, γλυτώνοντας έτσι τουλάχιστον 33.000 ευρώ από φόρους. 'Οπως ο ίδιος ο Φερέιρα αποκάλυψε στις αρχές, τις 500.000 ευρώ της διαφοράς, τις κατέθεσε ο Μουρίνιο σε λογαριασμό του επιχειρηματία σε τράπεζα της Ελβετίας.