Ήττα του ΠΑΣ στο Αγρίνιο

Την ήττα με 2-1 γνώρισε στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό ο ΠΑΣ Γιάννινα, στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία στην 10η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.
Πλέον μετά από αυτό το αποτέλεσμα, οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με 11 πόντους (και με τον Πλατανιά) στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το 1-0 έκαναν οι γηπεδούχοι στο 43' με αυτογκόλ του Τσουκαλά, και ο Μαρκόφσκι ήταν αυτός που διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Αγρινίου στο 56'. Ο ΠΑΣ με τον Ηλιάδη στο 90' έκανε το τελικό 2-1.
Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τους γηπεδούχους μετά από 7 αγωνιστικές, μία νίκη που τους έδωσε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Βέβαια ευτύχησαν να έχουν σε εξαιρετική βραδιά τον τερματοφύλακα Κυριακίδη, τον άνθρωπο που "ευθύνεται" σε πολύ μεγάλο βαθμό για το τελικό σκορ.
Οι συνθέσεις:
Παναιτωλικός (Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Παπουτσογιαννόπουλος (87' Κωνσταντινόπουλος), Παπάζογλου, Πάουλο, Κέβιν, Μάκος, Μύγας, Ουαρντά, Κάπελ (76' Κόρσενς), Ρουσκουγιέδα (71' Ρουμπουλάκου), Μαρκόφσκι.
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Καρανίκας (61' Λίλα), Μιχαήλ, Σκόνδρας, Ναδάλες, Τσουκαλάς (54' Μανιάς), Κοζορώνης, Ακόστα (76' Ηλιάδης), Τσάβες, Γιάκος, Ίλιτς.
* Την επόμενη αγωνιστική (21/11, 17:15), ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται την Καλλονή. Το επόμενο Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει αγωνιστική λόγω Εθνικών ομάδων.