Διαψεύδει την ΑΕΛ ο ΠΑΣ

Σε κατηγορηματική διάψευση των όσων ισχυρίζεται η ΠΑΕ ΑΕΛ προχώρησε πριν από λίγο η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Μέσω επίσημης ανακοίνωσης στο pasgiannina.gr, η Γιαννιώτες διαψεύδουν τα όσα λέει η ομάδα της Λάρισας, δηλαδή ότι ο Κρητικός προτίμησε να πάει εκεί και να αρνηθεί τη πρόταση του ΠΑΣ, ενώ στη πραγματικότητα βρισκόταν εκτός πλάνων του Γιάννη Πετράκη. Αναλυτικά:
"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα ισχυρίζεται η ΠΑΕ ΑΕΛ και αναπαράγουν κάποια μέσα ενημέρωσης σχετικά με την υπόθεση του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Τάσου Κρητικού.
Ο ποδοσφαιριστής, ειδικά μετά την επιστροφή του διεθνή Andi Lila, δεν περιλαμβανόταν στα πλάνα του προπονητή μας και μετά από δική του εισήγηση έγινε η συγκεκριμένη αποδέσμευση. Τα όσα χάριν εντυπωσιασμού γράφονται δεξιά και αριστερά είναι παιχνίδια της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΛ και του μάνατζερ του πρώην ποδοσφαιριστή μας".
Σχόλιο Campion.gr: Ποιός φιλόδοξος ποδοσφαιριστής θα απέρριπτε τον ΠΑΣ Γιάννινα των Ευρωπαϊκών φιλοδοξιών, για χάρη της ΑΕΛ και της Β Εθνικής κατηγορίας (η οποία βέβαια ανήκει στον Αλέξη Κούγια);