Γιαννενάρα έχω πονοκέφαλο!

Ένας μεγάλος ΠΑΣ Γιάννινα που ήταν το αφεντικό στους "Ζωσιμάδες" συνέτριψε με 3-1 τον ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής! Την γνωστή ταρίφα. Οι Γιαννιώτες με ομάδα να την "πιείς" στο ποτήρι έκαναν ότι ήθελαν τους Θεσσαλονικείς που παρέταξαν μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, χωρίς τερματοφύλακα, άμυνα, κέντρο και επίθεση.
Μια ομάδα που έγινε έρμαιο στις διαθέσεις των παικτών του Γιάννη Πετράκη οι οποίοι έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και είχαν τον πλήρη έλεγχο σε ολόκληρο το 90λεπτο. Και μάλιστα αν υπολογίσουμε τις τεράστιες ευκαιρίες των Μανιά, Σαπαλίδη (δοκάρι) και Ακόστα και τις μεταγραφές που είναι στα σκαριά για τον ΠΑΣ, το σκορ δεν θα περιοριζόταν σε αυτά τα επίπεδα.
Το σκορ "άνοιξε" ο Μανιάς στο 5ο λεπτό μετά την "έξοδο του Μεσολογγίου από τον Όλσεν", κάνοντας το γήπεδο να πάρει φωτιά. Ο Σάμπο με αυτογκόλ μετά από ενέργεια του Τσάβες έκανε το 2-0 στο 51' με τον Τσάβες να κάνει το 3-0 στο 75'. Ο Βίτορ πέτυχε στο 92' το γκολ της παρηγοριάς.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Στρούνα, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μπέριος, Τσουκαλάς, Ναδάλες, Ίλιτς (Γιάκος 71'), Τσάβες (Σαπαλίδης 86'), Ακόστα, Μανιάς (Φερφελής 79').
ΠΑΟΚ: Όλσεν, Κωνσταντινίδης, Λέοβατς, Κόστα, Βίτορ, Τζιόλης, Κάτσε, Σάμπο (Ροντρίγκες 60'), Πέλκας, Ζάιρο, Μακ (Μυστακίδης 70').
* Την επόμενη αγωνιστική (μετά τη διακοπή λόγω Εθνικής), ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΑΕΚ.