Χωρίς Φορτούνη στα Ν. Φερόε η Εθνική

Μεγάλη ατυχία έπληξε την Εθνική ομάδα μερικές ώρες πριν την αναχώρησή της για τα Νησιά Φερόε, καθώς στο αεροπλάνο που θα ταξιδέψει στη βόρεια αυτή γωνιά της Ευρώπης δεν θα μπει ο Κώστας Φορτούνης.
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής, τελευταίας σε ελληνικό έδαφος προπόνησης και δεν θα μπορέσει να συνδράμει την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.
Ο Φορτούνης τραυματίστηκε στην αριστερή γάμπα κατά τη διάρκεια άσκησης. Η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για θλάση, όμως σε κάθε περίπτωση το σίγουρο ήταν ότι ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού δεν μπορούσε να βοηθήσει την Εθνική.
Η εξέλιξη αυτή αποτελεί, σαφώς, πλήγμα στον αγωνιστικό σχεδιασμό του Σέρχιο Μαρκαριάν, αφού στο πλάνο του Ουρουγουανού τεχνικού ο Φορτούνης θα καταλάμβανε κατά πάσα πιθανότητα θέση βασικού το Σάββατο, σε αυτή την κομβική για την Εθνική ομάδα αναμέτρηση.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Οι εκλεκτοί του Σέρχιο Μαρκαριάν είναι οι εξής:
Τερματοφύλακες: Ορέστης Καρνέζης (Ουντινέζε), Στέφανος Καπίνο (Μάιντς), Μάρκος Βελλίδης (ΠΑΣ Γιάννινα).
Αμυντικοί: Βασίλης Τοροσίδης, Κώστας Μανωλάς (Ρόμα), Λουκάς Βύντρα (Λεβάντε), Βαγγέλης Μόρας (Βερόνα), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Κώστας Σταφυλίδης (Λεβερκούζεν), Χρήστος Τασουλής (Πανιώνιος), Στάθης Ταυλαρίδης (Παναθηναϊκός).
Μέσοι: Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα), Αλέξανδρος Τζιόλης (ΠΑΟΚ), Παναγιώτης Κονέ (Ουντινέζε), Κώστας Κατσουράνης (Ατρόμητος), Παναγιώτης Ταχτσίδης (Βερόνα), Σωτήρης Νίνης (Παναθηναϊκός).
Επιθετικοί: Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (Βερόνα), Γιάννης Φετφατζίδης (Κιέβο), Δημήτρης Κολοβός (Πανιώνιος), Ταξιάρχης Φούντας (Πανιώνιος), Νίκος Καρέλης (Παναθηναϊκός), Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός).