Γεωργιάδης: "Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλο ψυχολογικό πρόβλημα"

"Εχω κάνει πολλά λάθη" τόνισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά τη νέα αποτυχία, αυτή τη φορά κόντρα στον Ατρόμητο. Ενώ αρχικά ο Γεωργιάδης είπε ότι δεν θα δεχθεί ερωτήσεις γιατί προέχει η ηρεμία της ομάδας, τελικά, δέχθηκε μερικές.
"Το ψυχολογικό πρόβλημα είναι μεγάλο, είτε παίζουμε καλά, είτε παίζουμε άσχημα, είτε είμαστε ανώτεροι, είτε κατώτεροι, δεν μπορούμε να πετύχουμε τέρμα. Όταν δεν σκοράρεις δεν μπορείς να κερδίσεις και το ίδιο συνέβη και σήμερα" τόνισε.
Για αν η δουλειά που έγινε κατά την διάρκεια της παρουσίας του επηρέασε τις επιθετικές επιδόσεις: "Όχι δεν νομίζω, γιατί υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να σκοράρουν και να κάνουν κάποια ενέργεια για να ελευθερώσουν την ομάδα. Δυστυχώς δεν μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα".
Για τις δηλώσεις του Κλάους για αρρώστια στα αποδυτήρια: "Όχι δεν έχω αντιληφθεί κάτι για αρρώστια στα αποδυτήρια. Υπάρχει μεγάλη ψυχολογική πίεση στους παίκτες και δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Θα έπρεπε να τους βοηθήσουν τα αποτελέσματα, αλλά αυτό δεν έγινε".
Για το αν κάνει την αυτοκριτική του: "Σίγουρα έχω κάνει πολλά λάθη για να υπάρχει αυτή η εικόνα. Η αυτοκριτική υπάρχει όσο δεν φαντάζεστε".
Κατέληξε λέγοντας: "Ίσως είναι και η εποχή δύσκολη, όλες οι ομάδες παίζουν Κυριακή και Τετάρτη. Δεν είχαμε και πολλούς διαθέσιμους παίκτες και γίνεται αυτό που γίνεται".
ΠΗΓΗ: sport24.gr