Κατούρησε στο... δρόμο ο Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν μπορούσε να κρατηθεί μετά από νυχτερινό πάρτι στο Σεντ Τροπέ και έκανε την ανάγκη του στην άκρη του δρόμου... Δυστυχώς για αυτόν οι παπαράτσι ήταν σε επιφυλακή και τράβηξαν ουκ ολίγες φωτογραφίες!
Ο Ρονάλντο δεν μπόρεσε να... κρατηθεί μετά από μία νυχτερινή έξοδο στο κέντρο "Le Quai" και αναγκάστηκε να ουρήσει στο δρόμο πίσω από ένα αμάξι. Οι δύο φίλοι που τον συνόδευαν ήταν σε απόσταση λίγων μέτρων για να σιγουρευτούν πως δεν ήταν κάποιος εκεί κοντά, παρόλα αυτά ο Πορτογάλος μόνο απαρατήρητος δεν πέρασε.
Οι παπαράτσι τον "συνέλαβαν" βγάζοντας πολλές φωτογραφίες ενώ το εντυπωσιακό είναι πως την κίνηση του παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης την αντιλήφθηκαν και κάποιοι αστυνομικοί που περνούσαν τυχαία από την περιοχή. Τον προέτρεψαν μάλιστα να απομακρυνθεί γρήγορα από το χώρο, με τον 30χρονο να μην έχει άλλη επιλογή από το να υπακούσει στις διαταγές του και να απομακρύνεται άρον-άρον από τον "τόπο του εγκλήματος" μαζί με την παρέα του για να συνεχίσει την εορταστική βραδιά.
Ο φωτογραφικός φακός "συνέλαβε" τον Κριστιάνο Ρονάλντο εν δράσει...










ΠΗΓΗ: sport24.gr