Έτσι σχολιάζουν τα διεθνή ΜΜΕ την επανεκλογή του Μπλάτερ

Δυσφορία προκάλεσε στα διεθνή ΜΜΕ η επανεκλογή Μπλάτερ στη προεδρεία της FIFA. Μάλιστα γίνεται και λόγος για ήττα του ποδοσφαίρου! Διαβάστε τα σχόλια ξένων ΜΜΕ για την επανεκλογή Μπλάτερ:
Daily Mail: Μπλάτερ - Ποδόσφαιρο 1-0: Ο πρόεδρος της FIFA έριξε νοκ-άουτ τον Αλί στην μάχη για την προεδρία αλλά για πόσο καιρό μπορεί να προσκολλάται στην εξουσία εν μέσω σκανδάλου διαφθοράς; Το ποδόσφαιρο σε κρίση, θα μποϊκοτάρουν τα ευρωπαϊκά έθνη το Μουντιάλ όπως απείλησε ο Μισέλ Πλατινί;
Mirror: Ο Ζεπ Μπλάτερ αψηφά το σκάνδαλο διαφθοράς για να κερδίσει την ιστορική πέμπτη θητεία του ως πρόεδρος της FIFA μετά την απόσυρση του Πρίγκηπα Αλί.
BBC: Η FIFA επανεξέλεξε τον Μπλάτερ για πρόεδρό της καθώς ο αντίπαλός του αποσύρθηκε μετά τον πρώτο γύρο της ψηφοφορίας, η οποία επισκιάστηκε από κατηγορίες για διαφθορά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.
Telegraph: Θόρυβος στην Ευρώπη για την επανεκλογή του Μπλάτερ. Ο πρόεδρος της FIFA επιβίωσε από το σκάνδαλο διαφθοράς... προς το παρόν. Παράξενη η ομιλία του για το Θεό και την "αγάπη για περισσότερες κυρίες". Ο πρόεδρος της FA ισχυρίζεται πως ίσως η Αγγλία αποχωρήσει από το Μουντιάλ.
Gazzetta dello Sport: Επανεξελέγη ο Μπλάτερ. Ο συνυποψήφιος Αλί αποσύρεται.
Αs: Ο Μπλάτερ επανεξελέγη: ο Αλί αποσύρθηκε πριν τη δεύτερη ψηφοφορία.
Marca: Τίποτα δεν αλλάζει στη FIFA. Ο Γιόζεφ Μπλάτερ επανεξελέγη πρόεδρος.
L' Εquipe: Ο Μπλάτερ έμεινε στη θέση του.
Kicker: Η FIFA γαντζώθηκε στον τοίχο.