Τσάμπιονς Λιγκ: Στους «4» Μπαρσελόνα και Μπάγερν

Μπαρσελόνα - Παρί Σεν-Ζερμέν 2-0
Έβγαλε την... υποχρέωση η Μπαρσελόνα, που απόψε επικράτησε 2-0 της Παρί Σεν-Ζερμέν και «σφράγισε» την πρόκριση στους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ. 
Το 3-1 του πρώτου αγώνα δεν άφηνε περιθώρια αμφισβήτησης της κυριαρχίας της «Μπάρτσα» που στο «Καμπ Νου» εξασφάλισε εύκολα ακόμα μια νίκη (την 33η στους τελευταίους 37 αγώνες) με δυο γκολ του Νεϊμάρ στο πρώτο ημίχρονο (14΄, 34΄). 
Αθόρυβα ο Βραζιλιάνος έχει φτάσει τα 30 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις στη φετινή σεζόν και η "θανάσιμη τριπλέτα" των Καταλανών πλησιάζει... επικίνδυνα τα 100 (Μέσι 46, Σουάρες 19).
Μπαγερν - Πόρτο 6-1
Η Μπάγερν συνέτριψε 6-1 την Πόρτο και προκρίθηκε στους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ, διαγράφοντας την ήττα της 3-1 στον πρώτο αγώνα.
Χωρίς τους δύο ακραίους μπακ της, η Πόρτο έγινε το θύμα στις ορέξεις της ομάδας του πεπ Γκουαρδιόλα που άνοιξε το χορό με τον Τιάγκο Αλκαντάρα στο 14΄, έφτασαν σε σκορ πρόκρισης (2-0) με τον Μπόατενγκ στο 21΄, και ακολούθησαν δύο γκολ του Λεβαντόφσκι (27΄,40΄) και ένα του Τόμας Μίλερ για το 5-0 του ημιχρόνου.
Στο 87΄ αποβλήθηκε ο παλιός παίκτης του Ολυμπιακού, Ιβάν Μαρκάνο, για φάουλ στον Αλκαντάρ. Ο Τσάμπι Αλόνσο με εκπληκτική εκτέλεση, διαμόρφωσε το τελικό 6-1 (88΄).
(με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)