Παλικάρι ο ΠΑΣ στη Τρίπολη!

Στο ύψος του στάθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα στη Τρίπολη και πήρε ισοπαλία με 2-2 από τον Αστέρα το απόγευμα της Τετάρτης. Mε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Κοροβέση που πέτυχε δύο τέρματα, μετέτρεψε το 2-0 σε 2-2. Η ομάδα των Ιωαννίνων ήταν ιδιαίτερα μαχητική και πρόσθεσε μία ακόμη πολύ καλή εμφάνιση στο ενεργητικό της.
Ο Αστέρας προηγήθηκε με δύο γκολ (Ρόλε 14', Μπαράλες 25') τα οποία ο ΠΑΣ κάλλιστα θα μπορούσε να αποφύγει. Όμως οι Γιαννιώτες δεν το έβαλαν κάτω και με τον Κοροβέση (43', 77') πήραν παλικαρίσια ισοπαλία.
Η σημερινή εμφάνιση του ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε για ακόμη μία φορά την αγωνιστική αξία της ομαδας, την ποιότητά της, τη σοβαρότητά της, τον χαρακτήρα της και το μέταλλο από το οποίο την έφτιαξε ο Γιάννης Πετράκης.
Οι συνθέσεις:
Αστ. Τρίπολης (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι (Πάρα 81'), Γκοιάν, Σανκαρέ, Τσοκάνης, Ζησόπουλος, Μουνάφο (Τιέ Μπι 65'), Γιαννιώτας, Ρόλε (Φερνάντες 81'), Μάσα, Μπαράλες.
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Στρούνα, Μπέριος, Τσουκαλάς, Γιάκος (Ίλιτς 72'), Κοροβέσης (Σκόνδρας 83'), Τσάβες (Σαπαλίδης 72'), Μανιάς.
* Την επόμενη αγωνιστική (18/01, 17:15) ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Πανθρακικό.