Αστυνομία Γλασκώβης προς παίκτες Σέλτικ: «Μην πανηγυρίσετε πολύ…»

Γράφει ο Μάνος Κασσωτάκης από το betdiamonds.gr
Η αστυνομία φέρεται να έχει επισκεφθεί τη Lennoxtown, το προπονητικό κέντρο της Celtic, λέγοντας στους παίκτες των Bhoys να είναι προσεκτικοί στους πανηγυρισμούς τους στο ματς με τους Rangers την Κυριακή.
Celtic και Rangers θα αναμετρηθούν στο Hampden Park την Κυριακή για ένα εισιτήριο στον τελικό του League Cup, με την κατάσταση να είναι αρκετά τεταμένη (ως συνήθως) στις τάξεις των οπαδών των δύο ομάδων.
Οι φίλοι της Celtic ισχυρίζονται ότι δεν πρόκειται για Old Firm και αγόρασαν μάλιστα αγγελία σε εφημερίδα όπου παραθέτουν τα επιχειρήματα τους, κάτι που έχει εξαγριώσει ακόμα περισσότερο τους οπαδούς των Gers που θέλουν πως και πως μια νίκη επί των άσπονδων αντιπάλων τους.
Old Firm ή όχι, οι ίδιοι οπαδοί θα βρεθούν στις κερκίδες του Hampden Park κι η αστυνομία -δικαιολογημένα- ανησυχεί για επεισόδια, αφού πέρυσι που οι φίλοι των δύο ομάδων συναντήθηκαν στον τελικό του κυπέλλου Γλασκώβης (όπου σημειωτέον παίζουν πια τα εφηβικά τμήματα των δύο συλλόγων), οι συμπλοκές δεν είχαν προηγούμενο.
Όπως προηγούμενο δεν έχει κι η επίσκεψη της αστυνομίας -που δεν έχει πάντως επιβεβαιωθεί επίσημα-στο προπονητικό κέντρο της Celtic, με τα όργανα της τάξης να λένε στους παίκτες της Celtic να πανηγυρίσουν όσο γίνεται πιο …ήπια για να μην προκαλέσουν.