Τσάβες παρόντος πάσα αρχή παυσάτω!

Με τον Κρίστιαν Τσάβες ηγέτη και εκτελεστή, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 1-0 του Ατρομήτου στους "Ζωσιμάδες" για την 13η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος. Ο Αργεντίνος ήταν για ακόμη ένα ματς ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου και με το τέρμα που σημείωσε στο 67' με κεφαλιά, έδωσε στην ομάδα της Ηπείρου τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Μάλιστα και ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Ρικάρντο Σα Πίντο, του έκανε ειδική μνεία λέγοντας πως "ειδικά από το 70' και μετά που μάρκαρε δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα".
Μετά το νευρικό ξεκίνημα που έκανε ο ΠΑΣ, ισορρόπησε το παιχνίδι και πήρε τη πρωτοβουλία των κινήσεων. Μάλιστα ορισμένες λανθασμένες επιλογές που έκανε στο τελείωμα των φάσεων, του στέρησαν περισσότερα γκολ. Από την πλευρά του Ατρομήτου, η κυριότερη φάση ήταν το δοκάρι του Φυντανίδη στο 86'.
Πλέον ο ΠΑΣ βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 20 βαθμούς.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος, Τζημόπουλος, Ναδάλες, Μιχαήλ, Χαρίσης, Τσουκαλάς, Γιάκος (61' Λίλα), Τσάβες (81' Σκόνδρας), Ακόστα, Ίλιτς (69' Μανιάς).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κοντοές, Αγκουαζί, Πίτου Γκαρσία, Ούμπιδες (79' Γεωργίου), Τάτος (73' Παπάζογλου), Μπρίτο (64' Καραμάνος), Ναπολεόνι.
* Την επόμενη αγωνιστική (18/12, 17:15), ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ.