Η Ράγιο Βαγιεκάνο βοηθά 85χρονη που της έκαναν έξωση

Το ανθρώπινό της πρόσωπο έδειξε η Ράγιο Βαγιεκάνο. Η Ισπανική ομάδα αποφάσισε να βοηθήσει μια 85χρονη κυρία, την Κάρμεν Αγιούζο Μαρτίνεθ, που της έκαναν έξωση από το σπίτι που μένει εδώ και πενήντα χρόνια στο Βαγιέκας της Μαδρίτης. Ο γιός της είχε πάρει δάνειο και είχε βάλει υποθήκη το σπίτι της, με τα χρέη πλέον να φτάνουν τα 40.000 ευρώ.
Ο προπονητής της Ράγιο Βαγιεκάνο, Πάκο Χέμεθ, δήλωσε για το θέμα: «Θα βοηθήσουμε την κυρία, όχι μόνο εγώ, αλλά το προπονητικό τιμ, οι παίκτες, όλοι. Θα βρούμε ένα μέρος για να μείνει με αξιοπρέπεια και να μην είναι μόνη. Είμαι περήφανος που θα βοηθήσω και θα ήθελα να βοηθήσω και άλλο κόσμο αν ήταν δυνατόν. Ειδικότερα στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι μια κυρία από την γειτονία, κάτι που μας αφορά και σαν σύλλογος δεν μπορούσαμε να αφήσουμε την ευκαιρία που είχαμε να βοηθήσουμε να περάσει. Εκείνη και η οικογένεια της δεν πρέπει να ανησυχούν, θα κάνουμε το καλύτερο. Αυτό που συνέβη σε εκείνη μπορεί να συμβεί στον καθένα».
Αυτό που ραγίζει καρδιές είναι το γεγονός ότι η 85χρονη την ώρα που της έκαναν έξωση ζήτησε να της δώσουν λίγα λεπτά χρόνο ώστε να στρώσει το κρεβάτι της! Η αξιοπρέπεια των Μεσογειακών λαών...