Σε 10 χρόνια στη Πριμέρα ο Μέσι 40 πέναλτι, σε 5 χρόνια ο Ρονάλντο 43 πέναλτι!

Έχουμε ξαναγράψει ότι έχει παραγίνει το κακό με τα πέναλτι που κάνουν δώρο αφειδώς οι διαιτητές στη Ρεάλ Μαδρίτης για να τα εκτελέσει ο Ρονάλντο και να ανέβει ο λογαριασμός του στο σκοράρισμα. Χθες δόθηκε ένα ακόμη στο ματς με τη Γρανάδα!
Είτε ο αντίπαλος τον ακουμπήσει, είτε όχι, είτε περάσει απλά από δίπλα του, το πέναλτι το έχει στο τσεπάκι του. Έτσι νίκησαν την... αδάμαστη Έλτσε, έτσι και την... μυθική Λουντογκόρετς! Βέβαια ο ποδοσφαιριστής που μπορεί να πετύχει το "τριτοτέταρτο γκολ" της ομάδας του όταν η μπάλα... "καίει", έφτασε κουτσά στραβά τον τεράστιο Λιονέλ Μέσι στα γκολ, παρόλο που χρειάστηκε 129 ματς περισσότερα. Τώρα πόσα από αυτά προήλθαν από πέναλτι και σε πόσα από αυτά έσπασε κανά νυχάκι, δείτε τα στατιστικά.
Σήμερα σας παρουσιάζουμε ένα πολύ ενδιαφέρον στατιστικό. Στα 10 χρόνια που ο Μέσι αγωνίζεται με τη πρώτη ομάδα της Μπαρσελόνα στη Πριμέρα Ντιβιζιόν, του έχουν δοθεί 40 πέναλτι, ενώ στα μισά χρόνια στον Ρονάλντο, δηλαδή σε 5, του έχουν δοθεί 43!
Υπάρχει ένα άγχος ανάδειξής του από την ΟΥΕΦΑ και τη ΦΙΦΑ. Γιατί πριν από τη σωρεία ανύπαρκτων πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ (και αυτά όχι πάντα, έχασε μερικά), είχαμε και τις απειλές που μοίραζε ο πρόεδρος της ΦΙΦΑ, Ζεπ Μπλάτερ, στις ανά τον κόσμο ομοσπονδίες για να τον ψηφίσουν στη ψηφοφορία για τη "Χρυσή Μπάλα" και να την κατακτήσει θέλει δεν θέλει. Πλήρης υποβάθμιση των θεσμών και της αξιοπιστίας τους. Τις ιαχές όμως "Μέσι, Μέσι" θα τις ακούει για πολύ ακόμη όπως φαίνεται! Θα πιάσουν τίποτα νταλκάδες και στεναχώριες πάλι το παιδί! Τα έχουμε ξαναπεί...