Στις πρώτες θέσεις των στατιστικών κατηγοριών ο ΠΑΣ Γιάννινα

Συνήθως οι αριθμοί λένε την αλήθεια. Αυτό έχουμε δει με την πορεία των χρόνων και με την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο. Άλλωστε η "ταυτότητα" ενός αγώνα είναι η... σούμα των στατιστικών που παρατηρούμε και αναλύουμε μετά το πέρας κάθε ποδοσφαιρικής αναμέτρησης. Με τη 4η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος να βρίσκεται προ των πυλών, παρατηρούμε τα επίσημα στατιστικά της Σούπερ Λιγκ και βλέπουμε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των επί μέρους κατηγοριών.
Ξεκινάμε από τη κατηγορία "Goals/Τελικές προσπάθειες", όπου οι Μπράνα Ίλιτς και Κρίστιαν Τσάβες βρίσκονται στη πρώτη 5άδα με 1,5 ανά αγώνα. Στη πρώτη πεντάδα των "Ασίστ," και μάλιστα ισόβαθμος με όλους, βρίσκεται ο Νίκος Κοροβέσης με 2 ανά αγώνα. Τέλος, στη κατηγορία "Πάσες", στη τρίτη θέση με 34 είναι ο Ευριπίδης Γιάκος.
Πάμε τώρα και στα στατιστικά των ομάδων. Στη κατηγορία "Goals/Τελικές προσπάθειες" ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι 4ος με 6 ανά αγώνα, ενώ στη κατηγορία "Ασίστ" καταλαμβάνει τη 1η θέση με 6 ανά αγώνα. Συνεχίζουμε με τη κατηγορία "Πάσες" όπου η ομάδα των Ιωαννίνων είναι 4η με 215 ανά αγώνα, και καταλήγουμε στη κατηγορία "Κλεψίματα" όπου είναι δεύτερη με 68.
Αναμφίβολα αυτή είναι μία απάντηση των παικτών και του προπονητικού τιμ της ομάδας σε όσους έχουν κάνει χόμπι και δεύτερη φύση τους την κριτική.
* Ευχαριστούμε για τα στοιχεία το ηγετικό στέλεχος των Blue Vayeros, Θόδωρο Δασκάλου. Αναλυτικά μπορείτε να τα βρείτε και στο forum της Λέσχης στο ίντερνετ (που είναι ιδιαίτερα ενημερωμένο) κάνοντας κλικ εδώ.