Πάει να ζήσει το... όνειρο ο Πιρές: "Πάω για την εμπειρία, όχι για τα λεφτά στην Ινδία"

Ο Ρομπέρ Πιρές απάντησε σε όσους τον κατηγορούν πως πηγαίνει για τα χρήματα στην Ινδία, λέγοντας πως το κάνει για την... εμπειρία. Όπως έχουμε γράψει ξανά, στην Ινδία θα πραγματοποιηθεί ένα νέο πρωτάθλημα διάρκειας περίπου δυόμιση μηνών και στο οποίο θα συμμετέχουν πολλά γνωστά αστέρια του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου, μεταξύ εκ των οποίων και αρκετοί γνώριμοί μας από την Ελλάδα.
Ένας από τους παίκτες που θα πάνε στην μακρινή Ινδία είναι και ο Ρομπέρ Πιρές, ο οποίος επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από τρία χρόνια! Αρκετοί στην πατρίδα του τον κατηφόρισαν πως το έκανε για τα χρήματα, ο ίδιος ωστόσο τους χαρακτήρισε... ζηλιάρηδες, τονίζοντας πως το κάνει για την εμπειρία.
"Είμαι σε καλή κατάσταση και έτοιμος για τη νέα πρόκληση. Θυμάμαι όταν ήμουν μικρός τους προπονητές μου να μου λένε να παίζω όσο αντέχω, γιατί μετά θα σου λείψει η εμπειρία", είπε αρχικά και συνέχισε: "Σίγουρα τα χρήματα είναι καλά, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εγώ πηγαίνω στην Ινδία και για την εμπειρία του να γνωρίσω κάτι διαφορετικό".
ΠΗΓΗ: sport24.gr