Τ. Φύσσας: «Αντίο» με ευχαριστίες

Με γραπτή του δήλωση ο Τάκης Φύσσας ευχαρίστησε τους συνεργάτες του στο διάστημα της θητείας του ως τεχνικός διευθυντής της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Πριν από μερικά 24ωρα η ΕΠΟ γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας της με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού με ευχαριστήρια ανακοίνωση που εξέδωσε ο Τάκης Φύσσας ανταπέδωσε με τη δική του τοποθέτηση.
«Με αφορμή την λήξη της συνεργασίας μου με την Ελληνικη Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ήθελα να αναφερθώ δημόσια στους συντελεστές ενός ταξιδιού 16 ετών.
Τα δέκα εξ αυτών τιμώντας το εθνόσημο ως ποδοσφαιριστής και τα έξι απο το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή των Εθνικών ομάδων.
Ευχαριστώ την Ε.Π.Ο, την διοίκηση και όλους τους συνεργάτες μου, που με την συμπαράσταση τους αναπτύχθηκε το στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης, με σκοπό την καλύτερη δόμηση των εθνικών ομαδων και την εύρεση νέων ποδοσφαιριστών.
Θα επιθυμούσα να ευχαριστήσω ξεχωριστά τους διεθνείς όλων των ομάδων για την απόδοση τους αλλά κυρίως για την αποδοχή της φιλοσοφίας μου που έχει να κάνει με την ύψιστη τιμή του να φοράς το εθνόσημο.
Τέλος ευχαριστώ θερμά όλους τους Έλληνες για την στήριξη τους και εύχομαι καλή πορεία στις Εθνικές μας ομάδες».
ΑΠΕ-ΜΠΕ