Όργη Ντιέγκο Λόπεθ κατά Ρέαλ!

Πέρυσι λογιζόταν ως βασικός και ο Κάρλο Αντσελότι του εμπιστευόταν μία θέση κάτω από τα γκολπόστ στα ματς πρωταθλήματος (ο Κασίγιας αγωνιζόταν σε Champions League και Κύπελλο Ισπανίας), όμως τα δεδομένα έχουν αλλάξει πλέον -προς το χειρότερο- για τον Ντιέγκο Λόπεθ.
Η Ρεάλ Μαδρίτης δαπάνησε 10.000.000 ευρώ για να φέρει στο Μπερναμπέου τον Κέιλορ Νάβας, ο οποίος αναδείχτηκε πέρυσι κορυφαίος γκολκίπερ στη La Liga με τη Λεβάντε και εντυπωσίασε στο Μουντιάλ με την Κόστα Ρίκα) και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ισπανικών ΜΜΕ αυτός μαζί με τον Κασίγιας θα δώσουν μάχη για τη φανέλα του βασικού.
Όλα αυτά έχουν "υποβιβάσει" τον πρώην τερματοφύλακα της Σεβίλλης σε τρίτη λύση για την υπεράσπιση της εστίας των Μαδριλένων και τα σενάρια που τον θέλουν εκτός Μπερναμπέου ολοένα και πληθαίνουν, με τον ίδιο να μην αντέχει άλλο και να ξεσπάει...
Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της επιστροφής της αποστολής από τις ΗΠΑ, με την εφημερίδα "Marca" να αποκαλύπτει ότι ο παίκτης ήταν "πυρ και μανία" μιλώντας σε ανθρώπους της Ρεάλ στο αεροπλάνο της επιστροφής.
"Είμαι καλύτερος και το ξέρετε, όμως θα κάνω αυτό που θέλετε", ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του, με τον Λόπεθ να μην αποκλείει πάντως το ενδεχόμενο να παραμείνει στη Ρεάλ (έστω και με αυτές τις συνθήκες για τον ίδιο) αν δεν εξασφαλίσει μία καλή συμφωνία.
Σημειώνεται πως ο 32χρονος γκολκίπερ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2017 με τους πρωταθλητές Ευρώπης και έχει ένα ετήσιο κασέ ύψους 4.500.000 ευρώ, με το ενδιαφέρον πάντως της Μονακό για την απόκτησή του να έχει ξεφτίσει το τελευταίο διάστημα.
ΠΗΓΗ: sport24.gr