Μπατιστούτα: «Ζήτησα από τον γιατρό να μου κόψει τα πόδια»!

Σοκάρει με τις αποκαλύψεις του ο Γκαμπριέλ Ομάρ Μπατιστούτα. Ο πρώην σούπερ σταρ της Φιορεντίνα και της Εθνικής Αργεντινής, αποκάλυψε πως έπασχε από Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση.
«Σταμάτησα το ποδόσφαιρο και δύο ημέρες μετά δεν μπορούσα να περπατήσω. Κατουρούσα στο κρεβάτι γιατί παρότι η τουαλέτα ήταν τρία μέτρα μακριά μου, δεν μπορούσα να πάω ως εκεί. Ήμουν τόσο απελπισμένος που πήρα μια πτήση και επισκέφθηκα τον γιατρό Αβάνζι. Και του είπα: “κόψε μου τα πόδια, δεν αντέχω άλλο”. Καθόμουν και ο πόνος ήταν αφόρητος. Για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να πω πως ήταν, δεν μπορώ να σας το περιγράψω. Έβλεπα τον Πιστόριους και σκεφτόμουν πως “αυτό είναι λύση για μένα”. Ο γιατρός μού απάντησε πως δεν θα το κάνει. Του εξήγησα πως για μένα ήταν θέμα ποιότητας ζωής», εξομολογήθηκε ο "Μπατιγκόλ" στον σταθμό «Tyc Sports».
Τελικά, ο θρύλος του Πασγκοσμίου ποδοσφαίρου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον δεξί αστράγαλο και μετά από καιρό είδε βελτίωση, ενώ τώρα μπορεί όχι μόνο να περπατά, αλλά να παίζει γκολ και να κλωτσά και μπάλα.