Παρουσίασε Ινζάγκι η Μίλαν

Τον νέο της τεχνικό, Φίλιπο Ινζάγκι παρουσίασε η Μίλαν ο οποίος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την προαγωγή του. Ο μέχρι πρότινος τεχνικός της Primavera των "Ροσονέρι", αντικατέστησε τον Κλάρενς Ζέεντορφ στον πάγκο της πρώτης ομάδας, καθώς οι Μιλανέζοι επιμένουν να εμπιστεύονται πρώην ποδοσφαιριστές τους.
Στην επίσημη παρουσίασή του, ο "Σούπερ Πίπο" υποστήριξε ότι έγινε πραγματικότητα η μεγαλύτερη επιθυμία του και χαρακτήρισε τη Μίλαν ως τον μεγαλύτερο σύλλογο στον κόσμο.
«Απ' όταν ξεκίνησα αυτό το επάγγελμα και εδώ και δύο χρόνια που με λύπη κρέμασα τα παπούτσια μου, η μεγαλύτερη επιθυμία μου ήταν να γίνω προπονητής της Μίλαν, του συλλόγου της ζωής μου. Ο κόσμος έχει ξεχάσει ποια είναι η Μίλαν, τι αντιπροσωπεύει και το γεγονός ότι είναι ο πιο επιτυχημένος σύλλογος στον κόσμο. Για μένα το όνειρο είναι πάντα η Μίλαν. Θα δώσω όλο μου το είναι και ελπίζω να ανταποκριθώ στο καθήκον», είπε αρχικά ο Ινζάγκι και συμπλήρωσε μεταξύ άλλων: «Θα προσπαθήσω να είμαι ο εαυτός μου, να μην αντιγράψω κανέναν. Ελπίζω η φιλοδοξία μου, η επιθυμία μου να φέρω τη Μίλαν πίσω εκεί που ανήκει, είναι κατανοητή. Αυτή η ομάδα χρειάζεται θυμό και πιστεύω ότι θα έχει μετά την 8η θέση στην περσινή Σέριε Α».