Τέλος ο Lennon από τη Celtic

Γράφει ο Μάνος Κασσωτάκης από το topleague.gr
Ο Neil Lennon δε θα διεκδικήσει τέταρτο σερί πρωτάθλημα με τη Celtic αφού ανακοίνωσε επίσημα την αποχώρησή του από το σύλλογο της Γλασκώβης.
"Ο σύλλογος είναι σε δυνατή θέση κι εύχομαι στην ομάδα και τους οπαδούς τα καλύτερα στο μέλλον", ήταν τα λόγια του Lennon που ευχαρίστησε και τον Peter Lawwell (!) για τη στήριξη του όσο ήταν τεχνικός των Bhoys.
Όλα αυτά μετά από συζητήσεις του αζέντη του Lennon με τον εκτελεστικό διευθυντής της ομάδας, τον Peter Lawwell -ποιόν άλλον- που δεν κατέληξαν σε συμφωνία.
Ο Neil Lennon ανέλαβε στις 8 τελευταίες αγωνιστικές του 2010 τη Celtic (κάνοντας το 8 στα 8 στο πρωτάθλημα) για να κατακτήσει 3 πρωταθλήματα και δύο κύπελλα Σκωτίας στον πάγκο των Bhoys, τους οποίους οδήγησε και στους 16 του Champions League για δεύτερη φορά στην Ιστορία τους.
Όλα δείχνουν ότι η αποχώρηση του έχει να κάνει με το μπάτζετ της ομάδας που δε θεωρεί ότι είναι ικανό να την ενισχύσει αρκετά για να βρεθεί στους ομίλους του Champions League, με τις …σειρήνες από την Αγγλία να ηχούν δυνατότερα από κάθε άλλο φορά για το 42χρονο τεχνικό.