Ο Roy Keane ξαφνικό φαβορί για τη Celtic με τον Laudrup να ακολουθεί

Γράφει ο Μάνος Κασσωτάκης από το topleague.gr
O Roy Keane έγινε ξαφνικά χθες το πρώτο φαβορί για τον πάγκο της Celtic, εξαιτίας ενός μεγάλου στοιχήματος που παίχθηκε υπερ του χθες το απόγευμα.
Ο Keane -που είναι βοηθός του Martin O’Neill στον πάγκο της εθνικής Ιρλανδίας- είχε φορέσει για 6 μήνες τη φανέλα της Celtic το 2006, θέλοντας να κλείσει τοτε την καριέρα του στους Bhoys. O Keane είναι ένα όνομα που σκέφτεται σοβαρά η διοίκηση της Celtic για να αντικατασήσει το Neil Lennon που παραιτήθηκε πριν μία εβδομάδα, όμως ένας σοβαρός υποψήφιος είναι και ο Michael Laudrup.
Ο 49χρονος Δανός έχει συμφωνήσει σε διακανονισμό με τη Swansea City από την οποία απολύθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο Μichael Laudrup έχει φορέσει τις φανέλες των Real Madrid, Barcelona και Juventus, ενώ ο αδελφός του, Brian, αγωνίστηκε για μια τετραετία με τους Rangers, τη δεκαετία του 1990, κάτι που δεν έχουν ξεχάσει οι φίλοι των Bhoys.
Aπό τους υποψήφιους αντικαστάτες του Neil Lennon πάντως, ο Μichael Laudrup είναι ο μόνος που δεν πληροί μια σημαντική προϋπόθεση, να είναι οπαδός, πρώην παίκτης ή να έχει κάποιους δεσμούς με τη Celtic.