Για πάντα στη Μπάρτσα ο Μέσι!

Ένα 24ωρο πριν το ντέρμπι-τίτλου με την Ατλέτικο Μαδρίτης, η Μπαρσελόνα ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με το Λιονέλ Μέσι, χωρίς να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες για την χρονική διάρκεια και το ποσό που θα εισπράξει ο Αργεντίνος σούπερ σταρ.
Η φημολογία των τελευταίων μηνών που είχε αναπτυχθεί και που ήθελε τον κορυφαίο παίκτη του κόσμου να παραμένει στο δυναμικό της Μπάρτσα επιβεβαιώθηκε.
Η διοίκηση έδωσε στη δημοσιότητα την είδηση της ανανέωσης του συμβολαίου του Αργεντίνου άσου, για τον οποίο τα ΜΜΕ της χώρας της ιβηρικής χερσονήσου μεταδίδουν ότι υπέγραψε έως το 2018 έναντι 25 εκ. ευρώ ετησίως (20 εκ.οι πάγιες αποδοχές και 5 εκ. τα μπόνους).
«Η Μπαρσελόνα ανακοινώνει πως ήρθε σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο με τον Λιονέλ Μέσι. Οι υπογραφές θα μπουν τις επόμενες μέρες. Ο Αργεντίνος παίκτης είναι ήδη ζωντανός θρύλος για την ομάδα, όντας πρώτος σκόρερ στην ιστορία της με 354 γκολ σε 424 εμφανίσεις. Μετρά πέντε σερί σεζόν στις οποίες έχει πετύχει 40+ γκολ και χρειάζεται οκτώ γκολ για να ξεπεράσει τον Τέλμο Θάρα ως πρώτο σκόρερ στην ιστορία της ισπανικής λίγκας. Από το 2004, όταν έκανε ντεμπούτο, έχει κατακτήσει 21 τίτλους με την ομάδα: 6 πρωταθλήματα, 3 Champions League, 2 Κύπελλα, 2 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 2 Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ και 6 Σούπερ Καπ Ισπανίας. Σε προσωπικό επίπεδο έχει αναδειχθεί τρεις φορές πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη κι έχει κατακτήσει τρεις φορές τη Χρυσή Μπάλα. Κι έπεται συνέχεια…», αναφέρει η ανακοίνωση των Καταλανών.
ΑΠΕ-ΜΠΕ