Ιπποτικός ο Αντσελότι: «Μας τιμώρησε ο Μέσι»

Ιπποτικός ο Κάρλο Αντσελότι παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Λιονέλ Μέσι και στο χθεσινό παιχνίδι. Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έριξε την ευθύνη σε κανέναν, σε αντίθεση με την αγαπημένη συνήθεια των παικτών της ομάδας του με την οποία τους μπόλιασε ο προκάτοχός του και πρώην μεταφραστής του Ρόμπσον στη Μπαρσελόνα, και είπε τα πράγματα με το όνομά τους:
«Είναι αλήθεια ότι ο Μέσι πέτυχε τρία γκολ αλλά το οποιοδήποτε λάθος απέναντι σε ένα παίκτη της δικής του ποιότητας θα σε πληγώνει πάντα. Μας απομένουν εννέα παιχνίδια να δώσουμε. Το κάθε ματς θα είναι κρίσιμο. Η κούρσα του τίτλου παραμένει ανοιχτή. Χρειαζόμαστε μία άμεση αντίδραση. Το έχω πει πολλές φορές, το πρωτάθλημα θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τους παίκτες μου για τον αγώνα. Κάναμε μικρά λάθη και για αυτό χάσαμε. Η ομάδα είναι
έτοιμη να σηκωθεί και να προχωρήσει. Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι από το πώς παίξαμε. Έχουμε βελτιωθεί πολύ, η ομάδα απέδειξε την ποιότητά της σε αυτό το παιχνίδι. Ήταν ένα καλό ματς αλλά πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα. Το επόμενο ματς είναι σημαντικό».