ΠΑΣ Γιάννινα: Ήττα επαναλαμβανόμενη, παύει να 'ναι ...σύμπτωση

Την ήττα με 1-2 γνώρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες" το απόγευμα της Κυριακής. Η ομάδα της Ηπείρου προβλημάτισε για ακόμη ένα ματς με την απόδοσή της και έδειξε ότι χρειάζεται άμεσα μεταγραφική ενίσχυση πριν η κατάσταση γίνει χειρότερη. Ο ΠΑΣ έδειξε ότι βρίσκεται σε κρίση, όμως το τελευταίο που χρειάζεται αυτές τις στιγμές είναι η γκρίνια. Φυσικά και οι ποδοσφαιριστές, που την περασμένη περίοδο οδήγησαν την ομάδα στην Ευρώπη, δεν ξέχασαν το ποδόσφαιρο. Βεβαίως υπήρξαν αποχωρήσεις, οι οποίες όπως έχει κάνει γνωστό ο Σάκης Τσιώλης θα αντικατασταθούν.
Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα και πλέον ο αγώνας εναντίον του Ατρομήτου στο Περιστέρι την επόμενη αγωνιστική, είναι ιδιαίτερης κρισιμότητας. Για την ιστορία, ο Ακόστα έκανε στο 10ο λεπτό το 1-0 ενώ ισοφάρισε ο Λεοζίνιο στο 67' και ο Περόνε στο 78' έγραψε το τελικό 1-2.
Το μοναδικό ενθαρρυντικό από τη σημερινή αναμέτρηση ήταν η πολύ καλή εμφάνιση του νεαρού Χαρίση ο οποίος μπήκε αλλαγή στο 53' στη θέση του Λίλα. Φυσικά δεν πρέπει να παραβλέψουμε ότι ο Μάρκος Βελλίδης ήταν εντυπωσιακός.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Τσιώλης): Βελλίδης, Σονγκό (Κοροβέσης 46'), Ντάσιος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Λίλα (Χαρίσης 53'), Στρούνα, Ακόστα, Ίλιτς, Κυβελίδης (Μπέριος 60').
ΑΕΛ Καλλονής (Ματζουράκης): Χογκ, Αναστασιάδης, Ποντάνι, Χωριανόπουλος, Ζακουανί, Μαρσέλο (Φουρλάνος 81'), Κεϊτά (Φαρία 76'), Λεοζίνιο, Νιαμπούγιου, Μανούσος, Περόνε (Καζάκης 84').