Βράβευσε τον «Γαλανόλευκο Φάρο» ο ΠΣΑΤ

Άλλη μία μεγάλη τιμή για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φίλων Εθνικής ομάδας, με έδρα τα Χανιά, «Γαλανόλευκο Φάρο» αποτέλεσε η βράβευσή του από τον ΠΣΑΤ στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, για την προσφορά του και την δημιουργία του Μουσείου Εθνικής ομάδας.
Σημαντικότατη είναι η βράβευση από τον ΠΣΑΤ για τον «Γαλανόλευκο Φάρο», ενώ ακόμα πιο σημαντική είναι η επίσημη αναγνώριση της επιτυχημένης δημιουργίας του πρώτου Μουσείου Εθνικής ομάδας (στα Χανιά, Τσουδερών 40) παρά την παντελή έλλειψη βοήθειας από την πολιτεία, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της βράβευσης του «Φάρου» ο ΠΣΑΤ.
Από τη μεριά του ο «Γαλανόλευκος Φάρος» μετέφερε στο ΣΕΦ και το χώρο της εκδήλωσης το αντίγραφο της κούπας του Euro 2004, η οποία βρίσκεται στο Μουσείο στα Χανιά, τις δύο μπάλες των αγώνων με Νιγηρία και Ρουμανία υπογεγραμμένες από τους διεθνείς μας καθώς και είκοσι φανέλες για την Ιστορία της Εθνικής μέσα από τις εμφανίσεις. Μάλιστα, εξ αυτών, μία είναι η φανέλα του Κρ. Ρονάλντο που φορούσε στον τελικό του Euro 2004 κόντρα στην Ελλάδα, καθώς και μία της Εθνικής Κύπρου.