Η Λίβερπουλ διέσυρε την Τότεναμ

Η σαρωτική Λίβερπουλ διέσυρε εκτός έδρας την Τότεναμ με σκορ 5-0 και απέδειξε για ακόμη μία φορά πως φέτος είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα. Με τον Λουίς Σουάρες σε ρόλο… μαέστρου, το σύνολο του Μπρένταν Ρότζερς δεν έδειξε οίκτο και πέρασε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με μόλις δύο βαθμούς διαφορά από την Άρσεναλ!
Μπορεί να είχε την πίεση για κάτι καλό μετά την ήττα της Άρσεναλ, μπορεί να αγωνιζόταν εκτός έδρας απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα, αλλά αυτό δεν τη φόβισε.
Η Λίβερπουλ πέρασε σαν σίφουνας από το «White Hart Lane», παίρνοντας μία πολύ άνετη νίκη κόντρα στην Τότεναμ με 5-0, έχτισε σερί τριών επιτυχιών, και πάνω απ’ όλα πέρασε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με μόλις δύο βαθμούς διαφορά από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.
Πρωταγωνιστής ο Λουίς Σουάρες, που φόρεσε το περιβραχιόνιο απόντος του Στίβεν Τζέραρντ (ο οποίος σίγουρα θα χαμογελούσε για την μεγάλη εμφάνιση του καλού του φίλου), πέτυχε δύο τέρματα,  δημιούργησε ακόμη δύο και ήταν σημείο αναφοράς σε ακόμη ένα φετινό παιχνίδι.
ΠΗΓΗ: England365.gr