Καλύπτει τη ρήτρα του Μήτρογλου η Λίβερπουλ!

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 7 εκ. λιρών για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου, «σπάζοντας» έτσι τη ρήτρα των 8 εκ. ευρώ (6,7 εκ. λίρες) που έχει στον Ολυμπιακό, φαίνεται να είναι η Λίβερπουλ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mirror»! Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς έστειλε σκάουτερ και στα δύο παιχνίδια μπαράζ που έδωσε η εθνική Ελλάδος με τη Ρουμανία για να παρακολουθήσουν από κοντά τον Έλληνα στράικερ.
Στις εξέδρες του «Arena Națională» βρέθηκε ο επικεφαλής προσλήψεων της Λίβερπουλ Ντέιβ Φάλοους και ο αρχισκάουτερ Μπάρι Χάντερ και είδαν τον Μήτρογλου να πετυχαίνει ένα καθοριστικό γκολ για την πρόκριση της Ελλάδας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Πέρα όμως από τα ματς της εθνικής ομάδας, ακόμα ένα μέλος του σκάουτινγκ της Λίβερπουλ, ο επικεφαλής ανάλυσης, Μίκαελ Έντουαρντς έχει παρακολουθήσει σε έξι παιχνίδια τον Μήτρογλου με τη φανέλα του Ολυμπιακού, συμπεριλαμβανομένου και του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπου και πάλι σκόραρε. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της «Mirror», ο Ρότζερς έχει πειστεί για τις δυνατότητες του 25χρονου και έχει εισηγηθεί την απόκτησή του είτε τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, είτε το καλοκαίρι.
Στον φόβο ότι ο Λουίς Σουάρες μπορεί να αποχωρήσει τον Γενάρη ή ότι μπορεί να υπάρξει κάποιος τραυματισμός στο επιθετικό δίδυμο του Ουρουγουανού με τον Στάριτζ, ο τεχνικός των «Κόκκινων» θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο με την απόκτηση του Μήτρογλου.
Οι «κόκκινοι» αναμένεται να καταθέσουν το ποσό των 7 εκ. λιρών για να κάνουν τον ταλαντούχο στράικερ κάτοικο «Άνφιλντ», κάτι που αυτόματα «σπάει» τη ρήτρα του Έλληνα που ανέρχεται στα 6,7 εκ. λίρες (8 εκ. ευρώ).
ΠΗΓΗ: England365.gr