ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος 0-1

Την ήττα με 0-1 γνώρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα από τον Πανιώνιο το βράδυ της Δευτέρας στους "Ζωσιμάδες". Στο ματς που έριξε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν κακός, αλλά όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας "στους τυφλούς ο μονόφθαλμος". Και στη προκειμένη περίπτωση, ο "μονόφθαλμος" ήταν η ομάδα της Νέας Σμύρνης η οποία παρότι δεν έδειξε τίποτα ιδιαίτερο, με ένα τέρμα που προήλθε από λάθος της άμυνας του ΠΑΣ πήρε τη νίκη. Σκόρερ ήταν ο Ντούνης στο 37'.
Γενικά το σημερινό ήταν ένα ματς χωρίς πολλές καλές φάσεις από αμφότερες τις ομάδες με τον Πανιώνιο να παίρνει τη νίκη επειδή δεν ήταν τόσο... κακός όσο ο ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά και το σημερινό αποτέλεσμα, ο Σάββας Παντελίδης που βρίσκεται σε εξαιρετικά δυσχερή θέση πρέπει να αλλάξει αρκετά στην ομάδα ούτως ώστε να μην επαναληφθούν τέτοιες εμφανίσεις.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Παντελίδης): Βελλίδης, Ντάσιος (64' Στρούνα), Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Λίλα, Κεϊτά (46' Βισέντο), Βίλα, Κοροβέσης (79' Κρητικός), Τσουκαλάς, Ίλιτς.
Πανιώνιος (Παντελής): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Κουλουχέρης, Αυλωνίτης, Κούρος, Μητρόπουλος, Μενδρινός (79' Λαμπρόπουλος), Καλτσάς, Αραβίδης, Ντούνης (65' Κολοβός), Γιάννου (87' Μαρκουκάκης).
* Την επόμενη αγωνιστική (27/10, 17:15) ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Βέροια.