Μαθήματα ανθρωπιάς από τους Blue Vayeros!

Μαθήματα ανθρωπιάς παρέδωσαν για ακόμη μια φορά οι Blue Vayeros! Απέδειξαν για ακόμη μια φορά ότι είναι πολλά περισσότερα από μια απλή Λέσχη Φιλάθλων. Και αυτό για τον εξής λόγο. 
Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου δεν ξέχασαν τους συνανθρώπους μας που εργάζονται ή νοσηλεύονται στα νοσοκομεία των Ιωαννίνων και αντιπροσωπεία τους επισκέφθηκε τα δύο νοσοκομεία της πόλης για να μοιράσουν δώρα.
Σε συνεργασία με τα ζαχαροπλαστεία "ΜΑΝΤΖΙΟΣ", που προσέφεραν τα πασχαλινά αβγά, επισκέφθηκαν τις δύο παιδιατρικές κλινικές στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Δουρούτης.
Τα μέλη των Blue Vayeros μοίρασαν στα μικρά παιδιά και στο προσωπικό των κλινικών σοκολατένια πασχαλινά αβγά και αφίσες της φετινής ομάδας γεγονός που έκανε τους γονείς, τα μικρά παιδιά και το προσωπικό να τους δεχθούν με απίστευτα χαμόγελα.
Στην συνέχεια επισκέφθηκαν το Νοσοκομείο Χατζηκώστα, όπου και εκεί συνάντησαν το ίδιο κλίμα, επίσης μοιράζοντας τα δώρα στην παιδιατρική, στην Μαιευτική και στα Έκτακτα, αφού το Νοσοκομείο ήταν σε εφημερία.
Μία πρωτοβουλία που είναι άξια επαίνων...