Διαμόρφωση αποτελέσματος στα Γιάννινα σύμφωνα με την έκθεση του παρατηρητή

Για διαιτητικά λάθη που διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα ΠΑΣ-ΠΑΟΚ μιλάει στην έκθεση που συνέταξε μετά τη λήξη του ο παρατηρητής διαιτησίας. Όπως αναφέρει και το diaititis.gr, ο κ. Γιανναδάκης με τη φάση του 20' στιγμάτισε τον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΠΑΟΚ 1-3 .Ο Ανδρέας Παππάς καταλόγισε έμμεσο υπέρ του δικεφάλου όταν ο Φεγκρούς πήρε την μπάλα από τα πόδια του Τσουκαλά που είχε στραμμένη την πλάτη προς το κέντρο του γηπέδου και όχι προς την εστία του. Το σφύριγμα αυτό κρίθηκε καθοριστικό αφού άνοιξε το σκορ και έγειρε η πλάστιγγα προς τον νικητή
Ο Μανώλης  Γιανναδάκης που ήταν παρατηρητής επέμενε σύμφωνα με πληροφορίες πως δεν είχαμε γύρισμα της μπάλας προς τον τερματοφύλακα και με την επισήμανση αυτή φανέρωσε ότι θεωρεί πως ο Παππάς έκανε λάθος. Άρα ο διεθνής ρέφερι θα έχει πρόβλημα. Ο Αθηναίος διαιτητής έλεγε ότι έπραξε αυτό που ορίζει ο κανονισμός κι έτσι θα αποφανθεί η ΚΕΔ το τι θα συμβεί. Πάντως τα στελέχη της επιτροπής δεν βρέθηκαν το βράδυ γιατί είχαν πάει να κάνουν μαθήματα οπότε σήμερα θα ξεκαθαρίσει το όλο θέμα.
Στη φάση αυτή πάντως εστιάζει ο Λασιθιώτης κριτής την όλη απόδοση του Παππά σημειώνοντας ότι οι βοηθοί Χρήστος Σωτηρόπουλος και Νίκος Γεωργαράκος είχαν σωστές υποδείξεις Τέταρτος ήταν ο Γιάννης Δελφάκης.