Πάει Κορίνθιανς ο Πάτο

Για το «νόστιμον ήμαρ» ετοιμάζεται ο Πάτο, αφού οι διαπραγματεύσεις της Μίλαν με την Κορίνθιανς για την απόκτησή του βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του ειδησεογραφικού πρακτορείου «Estado», οι σχετικές ανακοινώσεις θα μπορούσαν να γίνουν ακόμη και στις 3 Ιανουαρίου, μετά τη συνάντηση που θα έχουν οι εκπρόσωποι των ομάδων. Ο σύλλογος της Βραζιλίας έκανε προσφορά ύψους 12 εκατομμυρίων στη Μίλαν, με τους «ροσονέρι» να ζητούν 15.
Ο Πάτο διάλεξε το δρόμο της επιστροφής επειδή θεωρεί ότι μόνο οι Βραζιλιάνοι ειδικοί (γιατροί, φυσιοθεραπευτές, γυμναστές) μπορούν να τον βοηθήσουν να επανακάμψει μετά τους 15 τραυματισμούς (οι περισσότεροι μυικοί) που υπέστη τα δύο τελευταία χρόνια. Το ιατρικό επιτελείο της Κορίνθιανς έχει συγκατατεθεί για τη μεταγραφή, ενώ για να διευκολύνει τα πράγματα ο διεθνής επιθετικός δέχθηκε να μειώσει στο μισό τις αποδοχές των 4 εκατομμυρίων ευρώ που λαμβάνει κατ΄ έτος από τη Μίλαν.
Για τη μεταγραφή πιέζει και η χορηγός εταιρεία (αθλητικών ειδών) του ποδοσφαιριστή, που μόλις υπέγραψε δεκαετή ανανέωση της συμφωνίας με την Κορίνθιανς.
ΑΠΕ-ΜΠΕ