Τόρες: «Το El Niño ήταν ο εφιάλτης μου»

Τους λόγους που στο ξεκίνημα της καριέρας του, του... κόλλησαν το ψευδώνυμο "El Niño" εξήγησε ο Φερνάντο Τόρες. Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Ισπανός επιθετικός, δεν έδειξε να συμπαθεί ιδιαίτερα το παρατσούκλι που τον συνοδεύει από τα πρώτα του επαγγελματικά χρόνια στην Ατλέτικο Μαδρίτης.
«Όταν ήμουν 16 χρονών και πήγα στα αποδυτήρια της Ατλέτικο Μαδρίτης, κανένας δεν ήθελε να μου μιλήσει επειδή με θεωρούσαν απειλή. Με φώναζαν "El Niño", δηλαδή ο μικρούλης, αφού κανένας δεν ήξερε το όνομά μου. Προφανώς και δεν μου άρεσε. Μου είχε γίνει εφιάλτης, αλλά στα αποδυτήρια είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα. Οι παίκτες προέρχονται από διαφορετικά μέρη της γης και έχουν διαφορετικούς ρόλους», είπε αρχικά.
Μάλιστα, συνέκρινε τις πρώτες του εμπειρίες από τα αποδυτήρια της Ατλέτικο με τις αντίστοιχες που αποκόμισε όταν πήγε στη Λίβερπουλ. «Θυμάμαι ότι όταν πρωτοπήγα στη Λίβερπουλ, ο Πέπε Ρέινα με βοήθησε σε ό,τι ήθελα και έκανε τα πράγματα πολύ πιο εύκολα για εμένα. Αυτό είναι βασικό κομμάτι μιας ομάδας. Πρέπει να επικρατεί καλό κλίμα, προκειμένου να δημιουργούνται φιλίες και να είναι καλές οι σχέσεις μεταξύ των παικτών. Σίγουρα δεν είναι εύκολο και δεν συμβαίνει πάντα, αλλά πρέπει να προσπαθείς γι’ αυτό», είπε.