Ποιά ομάδα υποστηρίζουν;

Ποιά ήταν η αγαπημένη ομάδα μερικών από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο ελληνικό πρωτάθλημα; Μπορεί να παθιάζονταν για να πάρουν τη νίκη με τη φανέλα της ομάδας που φορούσαν, αλλά η ομάδα της καρδιάς τους ήταν άλλη. Το Campion.gr έκανε το ψάξιμό του και σας παρουσιάζει σήμερα τα στοιχεία για το παρελθόν μερικών από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές στην Ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Μπορεί ο Μίμης Δομάζος, ο Βασίλης Κωνσταντίνου και ο Γιάννης Καλιτζάκης να έκαναν - κυρίως - με τη φανέλα του Παναθηναϊκού τεράστια καριέρα αλλά είναι όλοι τους οπαδοί του Ολυμπιακού. Μάλιστα ο τελευταίος ήταν από τους πιο γνωστούς "Γαύρους" της Ελευσίνας. Οπαδός του Ολυμπιακού είναι και ο μεγάλος Ραούλ Βαλιάν που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Το ίδιο ισχύει και για τον Ζήση Βρύζα, του οποίου το όνομα συνδέθηκε με τον ΠΑΟΚ, όμως είναι Ολυμπιακός και κατάγεται από γνωστή για τα "Ερυθρόλευκα" αισθήματά της οικογένεια της Καβάλας.
Το αντίθετο ισχύει για τον Γιώργο Αμανατίδη, ο οποίος μπορεί να ήταν ένας από τους πιο παθιασμένους παίκτες του Ολυμπιακού, όμως η καρδιά του χτυπάει για τον ΠΑΟΚ. Γνωστοί "ΠΑΟΚτζήδες" είναι και οι Κυριάκος Παπαδόπουλος και Γιώργος Δώνης. Το "Τραίνο" έκανε πολύ μεγάλη καριέρα με τον Παναθηναϊκό πριν πάει στην Αγγλία, όμως η ομάδα που προπονεί τώρα είναι η αγαπημένη του.
Ο Γιώργος Σιδέρης και ο Στέλιος Γιαννακόπουλος λατρεύτηκαν όσο λίγοι από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, παρά τα "Παναθηναϊκά" τους αισθήματα. Φίλος του Παναθηναϊκού είναι και ο Θανάσης Κωστούλας παρότι φόρεσε επί σειρά ετών τη φανέλα του Ολυμπιακού. Όπως και ο Τάσος Μητρόπουλος, που φόρεσε τη φανέλα τόσο του Ολυμπιακού, όσο του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, όμως η τελευταία είναι η αγαπημένη του. Φίλος της ΑΕΚ είναι και ο Κούλης Καραταΐδης που υπήρξε επί σειρά ετών αρχηγός και εμβληματική φυσιογνωμία του Ολυμπιακού.
Ο Γιάννης Κυράστας φόρεσε τόσο τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όσο και του Ολυμπιακού, όμως ο ίδιος ποτέ δεν έπαψε να υποστηρίζει το "Τριφύλλι".
Ο Μίμης Παπαιωάννου, διέγραψε τεράστια πορεία με τη φανέλα της ΑΕΚ, παρότι είναι φίλαθλος του άλλου Δικεφάλου, αυτού του Βορρά.
Τέλος, ο Ρόι Κάρολ που κάθισε κάτω από τα γκολπόστ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για τη Λίβερπουλ.