Ο Πάντος Vodafone MVP, αρνήθηκε το βραβείο!

Ο Τάσος Πάντος ψηφίστηκε ως Vodafone MVP στη χθεσινή αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ατρόμητο. Όμως ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής που διδάσκει ήθος σε όλη του τη καριέρα αρνήθηκε ότι αυτό το βραβείο ανήκει στον ίδιο, αλλά δήλωσε πως ανήκει σε ολόκληρη την ομάδα για τη προσπάθειά της και όχι μόνο σε εκείνον προσωπικά! Στη τελετή έδωσε το παρόν για την απονομή ο θρυλικός Αλφρέδο Γκλασμάνης, ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα με τον Ταύρο. Οι δηλώσεις των δύο:
Αλφρέδο Γκλασμάνης: Κρίμα που δεν πετύχαμε τη νίκη αλλά έγινε προσπάθεια. Ήταν δύσκολο ματς λόγω βροχής. Η ομάδα σιγά-σιγά θα πάρει ρυθμό, θέλει υπομονή, γιατί σχεδόν φτιάχτηκε μια καινούργια ομάδα και σε 2-3 χρόνια εύχομαι να φτάσει κάπου. Με τη δουλειά όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια πάλι και νίκες για να είμαστε κοντά στη μέση της βαθμολογίας, να μην έχουμε ανησυχία και να έχουμε τη βοήθεια του κόσμου που είναι το σημαντικότερο.
Τάσος Πάντος: Για μένα είναι πολύ μεγάλη υπόθεση που παίρνω αυτό το βραβείο από τον κ. Γκλασμάνη. Είναι η ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα, σε λίγα χρόνια μάλλον θα τον ακολουθήσω κι εγώ. Θα ήθελα να μου κάνετε μια χάρη, να δώσω αυτό το βραβείο στην ΠΑΕ και στην ομάδα. Σήμερα MVP ήταν όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν σε ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο και υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες. Πάντα θεωρούσα και θεωρώ ότι δεν έχει καμία ουσία η ατομική διάκριση αν δεν έρχεται μέσα από την ομαδική προσπάθεια και ομαδικό αγώνα. Για μένα μέσα σε αυτό το βραβείο υπάρχει η προσπάθεια 14 παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα, απλώς έτυχε να ψηφίσουν εμένα  οι δημοσιογράφοι. Θέλω να κατατεθεί στην ΠΑΕ, για την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, όλοι δουλεύουμε για το καλό της ομάδας και δεν έχουν σημασία τα άτομα, αλλά το σύνολο.