Ζήτησε να φύγει ο Ράμος!

Στο τελευταίο ματς εναντίον της Λα Κορούνια ο Ισπανός αμυντικός φόρεσε τη φανέλα του Οζίλ μέσα από τη δική του για να του αφιερώσει το γκολ εάν σκόραρε, δείχνοντας την αντίθεσή του στον Μουρίνιο!
Σε οριακό σημείο φαίνεται πως έχει φτάσει η κατάσταση στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με τον Ισπανικό Τύπο ο Σέρχιο Ράμος ζήτησε από τη διοίκηση της ομάδας να αποχωρήσει από τον σύλλογο καθώς δεν μπορεί να συνυπάρξει με τον Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ πρέπει να διαχειριστεί πλέον αυτή τη πολύ δύσκολη κατάσταση, με τη Τσέλσι να είναι έτοιμη να δαπανήσει τον Ιανουάριο κιόλας, 50 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της. 
Όσον αφορά στις σχέσεις Ράμος-Μουρίνιο ενδεικτική ήταν, όπως αποκαλύπτει η "Marca", η κίνηση του Ράμος να φορέσει τη φανέλα του Μεσούτ Οζίλ στο τελευταίο ματς με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Ο Τούρκος στο ημίχρονο αντικαταστάθηκε και ο Ισπανός αμυντικός φόρεσε μέσα από τη φανέλα του εκείνη του Οζίλ. Αυτή η κίνηση αποσκοπούσε στο να τη δείξει σε όλους σε περίπτωση που σκόραρε για να στηρίξει από τη μία τον συμπαίκτη του και να πικάρει τον προπονητή του από την άλλη.