ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 1-0

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον νεαρό Νίκο Κοροβέση, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού και πήρε τη πρώτη του νίκη για το φετινό πρωτάθλημα. Στο ματς που "έριξε" την αυλαία της 5ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος, ο "Άγιαξ της Ηπείρου" έδειξε από την αρχή ότι μπήκε για να πάρει τη νίκη έχοντας στο μεγαλύτερο μέρος τον έλεγχο.
Το τέρμα που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε ο Κοροβέσης στο 54', ο οποίος μετά από σέντρα του Γεωργίου, έκανε κοντρόλ με το στήθος και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κοντινό σουτ. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΣ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έχασε ευκαιρία να προηγηθεί με τον Ίλιτς, που αστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Κοροβέσης μετά από ανατροπή από τον Ναπολεόνι.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Ντάσιος, Κολοβέτσιος, Οικονόμου (67' Πατσατζόγλου), Πάντος, Τσουκαλάς, Λίλα, Κοροβέσης (85' λ.τρ. Αυγενικού), Βίλα, Γεωργίου (71' Τζάνης), Ίλιτς.
Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Λισγάρας, Μεντί, Κόρμπος (65' Μαχαίρας), Ζησόπουλος, Πόι, Μάρτινς (81' Ζαουί), Βασιλείου, Ναπολεόνι.
Την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Πανιώνιο.