Παρουσίασε Καραγκούνη η Φούλαμ

Παίκτης της Φούλαμ είναι και επίσημα ο Γιώργος Καραγκούνης. Η Αγγλική ομάδα παρουσίασε πριν από λίγη ώρα τον Αρχηγό της Εθνικής μας ομάδας ο οποίος θα φορά τη φανέλα της τουλάχιστον για τον επόμενο χρόνο. Ο "Κάρα" επέλεξε το νο14 για τη φανέλα του και πλέον η Φούλαμ είναι η τρίτη ομάδα του εξωτερικού στην οποία θα αγωνιστεί μετά την Ίντερ και τη Μπενφίκα.
Στην ανακοίνωση του Αγγλικού συλλόγου αναφέρεται:
«Η Φούλαμ ανακοινώνει με ενθουσιασμό την απόκτηση με ελεύθερη μεταγραφή του Γιώργου Καραγκούνη, μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο 35χρονος μέσος είναι αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος για λογαριασμό της οποίας έχει αγωνιστεί σε 120 παιχνίδια. Αποτέλεσε μέλος της ομάδας που το 2004 κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Πορτογαλία.
Ο Καραγκούνης έγινε ο πρώτος σε συμμετοχές ποδοσφαιριστής της Ελλάδος τον περασμένο Ιούνιο, σε ένα ματς με τη Ρωσία, στο οποίο σημείωσε και το μοναδικό γκολ που τελικά έδωσε στην ομάδα του την πρόκριση στα προημιτελικά του Euro 2012.
Πραγματοποίησε συνολικά 380 εμφανίσεις σε δύο πενταετείς θητείες στον Παναθηναϊκό. Στο μεσοδιάστημα, αγωνίστηκε σε Ιντερ Μιλάνο και Μπενφίκα. Ο Καραγκούνης μετρά επίσης περισσότερες από 100 εμφανίσεις σε Champions League και Europa League με τις ομάδες που υπηρέτησε».