Μουρίνιο: «Δεν έχω ομάδα»

Είναι γνωστό ότι στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης δεν επικρατεί και η καλύτερη κατάσταση. Άλλοι δεν χωνεύουν τον Μουρίνιο, άλλοι τον Ρονάλντο, άλλοι και τους δύο μαζί! Άλλωστε ο Μουρίνιο δεν χάνει ευκαιρία μετά από τα στραβά αποτελέσματα (και είναι πολλά τον τελευταίο καιρό) να ρίχνει τις ευθύνες στους παίκτες του. Ο Πορτογάλος άσκησε σκληρή (αυτό)κριτική μετά την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από τη Σεβίλλη, αποτέλεσμα που την άφησε στο -8 από την πρωτοπόρο Μπαρσελόνα και επωμίστηκε μεν την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας του, αλλά (όπως ήταν αναμενόμενο) δεν παρέλειψε να επιρρίψει ευθύνες και στους παίκτες του.
«Συγχαρητήρια στη Σεβίλλη για την εμφάνιση που έκανε. Άξιζε να μας νικήσει και το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Εμείς ήμασταν χάλια. Αυτή τη στιγμή δεν έχω ομάδα. Εγώ είμαι προπονητής και όταν η ομάδα δεν παρουσιάζει το πρόσωπο που πρέπει είναι δική μου ευθύνη. Στο ημίχρονο έκανα δύο αλλαγές, αλλά ήθελα να κάνω επτά. Κάθε παίκτης πρέπει να ξέρει τις ευθύνες του. Οι παίκτες της Σεβίλλης έμπαιναν σε κάθε φάση με πάθος. Εμείς το κάναμε αυτό μόνο απέναντι στην Μπαρσελόνα», τόνισε.
Ερωτηθείς αν η υπόθεση Ρονάλντο επηρέασε την ομάδα, απάντησε: «Δεν έχει καμία σχέση. Δυστυχώς λίγοι παίκτες είναι αφοσιωμένοι και το ποδόσφαιρο είναι προτεραιότητα στη ζωή τους. Αν όμως συμβαίνει αυτό, είναι δική μου ευθύνη. Δεν παίξαμε καθόλου καλά με τη Χετάφε και μέτρια απέναντι στη Γρανάδα».
Διαβάστε επίσης: Marca: «Λιγότερος από ποτέ ο Ρονάλντο»