Για πάντα στη Μπάρτσα ο Τσάβι!

Έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο ο Τσάβι Ερνάντες και να μείνει για πάντα στο καμάρι της Καταλωνίας! Ο Maestro είναι γέννημα-θρέμμα της ακαδημίας της Μπαρσελόνα, της περίφημης "Μασία" και αποτελεί ένα τεράστιο κεφάλαιο στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας. Μάλιστα σε ηλικία μόλις 17 ετών έκανε το επίσημο ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα! Έτσι, η διοίκηση των "Μπλαουγκράνα" δεν το ξεχνά, αφού ήδη έχει προσφέρει επέκταση της συνεργασίας στον 32χρονο μέσο.
Όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, η διοίκηση ήδη έχει εκφράσει την επιθυμία της να ανοίξουν οι συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του Καταλανού, που λήγει το καλοκαίρι του 2014.
«Την περασμένη Παρασκευή ο σύλλογος μας εξέφρασε την πρόθεση του να ανανεώσει το συμβόλαιο του Τσάβι, που λήγει το 2014. Είναι φυσιολογικό να ξεκινήσουμε να συζητούμε γι' αυτό το θέμα, αφού τον Ιούνιο θα είναι αργά. Δεν νομίζω πως θα υπάρξει πρόβλημα, αφού υπάρχει πάντα αρμονία στις σχέσεις μεταξύ του Τσάβι και του συλλόγου», δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε:
«Ποτέ δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με τις ανανεώσεις συμβολαίων στο παρελθόν. Για τον Τσάβι είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζει πως ο σύλλογος είναι πεπεισμένος για τις ικανότητες του και την προσφορά του. Οπότε δεν θεωρώ πως μπορεί να υπάρξει πρόβλημα στην ανανέωση της συνεργασίας», ανέφερε ο Ιβάν Κορέτχα.