Οι κλήσεις του Σάντος για το φιλικό με τη Νορβηγία

Ο Γιώργος Καραγκούνης δεν περιλαμβάνεται στις κλήσεις του ομοσπονδιακού εκλέκτορα, Φερνάντο Σάντος, εν όψει της φιλικής αναμέτρησης με τη Νορβηγία στο Όσλο, στις 15 Αυγούστου.
Ο διεθνής μέσος και αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος δεν έχει κάνει προετοιμασία, ενώ μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον Παναθηναϊκό είναι χωρίς ομάδα, οπότε ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν αναγκασμένος εκ των πραγμάτων να τον αποκλείσει. Αντίθετα, στις κλήσεις του κ. Σάντος περιλαμβάνονται αρκετά νέα πρόσωπα, που είναι οι Σιόβας, Βελλίδης, Μαυρίας και Δημούτσος, ενώ επιστρέφουν οι Αθανασιάδης, Χριστοδουλόπουλος, Τζιόλης, Βύντρα.
Αναλυτικά, ο Φερνάντο Σάντος απηύθυνε κλήσεις στους: Καρνέζη (Παναθηναϊκός), Βελλίδη (Άρης), Βύντρα (Παναθηναϊκός), Τοροσίδη (Ολυμπιακός), Κυρ. Παπαδόπουλο (Σάλκε), Παπασταθόπουλο (Βέρντερ), Σιόβα (Ολυμπιακός), Κατσουράνη (Παναθηναϊκός), Μανιάτη (Ολυμπιακός), Δημούτσο (Ατρόμητος), Τζιόλη (Μονακό), Νίνη (Πάρμα), Φορτούνη (Καϊζερσλάουτερν), Χριστοδουλόπουλο (Παναθηναϊκός), Αθανασιάδη (ΠΑΟΚ), Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Σαλπιγγίδη (ΠΑΟΚ), Σαμαρά (Σέλτικ), Μαυρία (Παναθηναϊκός), Χολέμπας (Ολυμπιακός) και Σπυρόπουλο (Παναθηναϊκός). Να σημειωθεί ότι από τις κλήσεις απουσιάζει ο Γρηγόρης Μάκος, ο οποίος υπέστη ρήξη στους συνδέσμους του αριστερού αστραγάλου στη χθεσινή προπόνηση της Μόναχο 1860 και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου δύο μήνες. Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν τη Δευτέρα 13 Αυγούστου (12:00) στο ξενοδοχείο που καταλύουν και το απόγευμα (19:00) θα κάνουν προπόνηση στον Άγιο Κοσμά. Για τη Νορβηγία θα αναχωρήσουν την επόμενη ημέρα (10:00), ενώ το απόγευμα της Τρίτης (19:30) θα προπονηθούν στο γήπεδο διεξαγωγής της αναμέτρησης.
ΑΠΕ-ΜΠΕ